Woefert Hotel en dagopvang
Hugten 25
6026RG Maarheeze
Tel: 06-28 988 722
Mail: info@woefertopvang.nl

Centraal breng en ophaal punt bij Woefert Trimsalon:
Nassaustraat 1d Aalst-Waalre
Maandag tot met Vrijdag:
Brengen tussen 08:00 en 08:15uur
Ophalen tussen 17:45 en 18:00 uur

Over ons

Onze namen zijn Paul en Jessica Aleman. Wij zijn het gezicht achter Woefert.

Samen runnen wij de bedrijven Woefert Hondendagopvang, Dog Specials en Jessica's Hondentrimsalon in het gezellige Brabantse dorp Aalst-Waalre (vlak onder Eindhoven).
Persoonlijke aandacht en Service staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij ook deze bedrijven onder een dak hebben. Bij ons vind u alles voor uw trouwe viervoeter. Bij Jessica's hondentrimsalon hebben wij de producten dan ook uitgebreid tentoongesteld en deze zijn daar ook te bekijken/passen. Het pand er naast hebben wij onze dagopvang met de fijne speeltuin waar uw honden lekker naar binnen en naar buiten kunnen om lekker te spelen. daarbij hebben wij ook nog het speelveld van 1250m2, waar uw hond lekker samen met andere honden, hond kan zijn.
Wij vinden dat iedere hond de juiste aandacht maar ook de beste producten en verzorging verdient.
Wij streven ernaar een uitstekende service te bieden en staan altijd paraat voor onze klanten met vragen over hun hond. ons assortiment houden wij zorgvuldig bij en breiden uit waar nodig is met producten die aan onze hoge kwaliteit eisen voldoen. De door ons aangeboden artikelen zijn ook daadwerkelijk bij ons op voorraad. Mist u een artikel in ons assortiment, of heeft u bepaalde wensen? stuur ons dan gerust een bericht en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Voor de dagopvang en trimsalon kunt u altijd bij ons terecht voor vragen.
Bij ons is de klant nog écht koning!
Mocht u vragen hebben over één van onze artikelen, trimbehandeling of opvang, neem dan gerust contact met ons op.
U kunt dat telefonisch via 088-01 01 408 of via WhatsApp op 06-28 988 722 doen maar ook per mail via info@woefert.nl.
Het kan voorkomen dat door drukte wij de telefoon niet direct kunnen beantwoorden, stuur ons dan een bericht, terugbel verzoek of stuur een e-mail naar info@woefert.nl, ook via de berichten inbox van onze Facebook / Instagram pagina zijn wij te bereiken voor al uw vragen.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel, om onze producten te komen bekijken/passen of om uw bestelling af te halen (openingsuren zie contact).
Met vriendelijke Brabantse groeten,

Paul & Jessica