Woefert Hotel en dagopvang
Hugten 25
6026RG Maarheeze
Tel: 06-28 988 722
Mail: info@woefertopvang.nl

Centraal breng en ophaal punt bij Woefert Trimsalon:
Nassaustraat 1d Aalst-Waalre
Maandag tot met Vrijdag:
Brengen tussen 08:00 en 08:15uur
Ophalen tussen 17:45 en 18:00 uur

Dagopvang

Welkom bij Woefert dagopvang voor honden!

Veel honden hebben behoefte aan beweging en sociale contacten. Hoe ideaal is het dat wanneer u aan het werk bent uw hond ook lekker kan spelen en rennen met anderen, word uitgelaten en heerlijk kan luieren. Uw hond verdient het om aandacht te krijgen. Geen één hond heeft er iets aan om de hele dag te wachten tot het baasje weer thuiskomt.

In onze gezellige dagopvang zitten de honden nooit in hokken maar verblijven zij onder toezicht in onze woonkamer met tuin speciaal gemaakt voor honden. Er heerst hier een ontspannen sfeer waar de honden kunnen doen en laten wat zij willen. Uw hond kan lekker bezig zijn bij ons. We doen dan ook onder anderen spelletjes met de honden dmv hondenspeelgoed voor het actief houden van de hersenen, te speuren en met andere honden te spelen.

Twee keer per dag zullen de honden mee gaan naar ons eigen speelveld. Op deze omheinde weide van 1250 m2 kunnen ze zeker hun energie kwijt!

In de zomer hebben we heerlijk verkoelende zwembaden waar zij in kunnen ravotten. Ook kunnen de honden natuurlijk lekker ontspannen op onze hondenbank in de woonkamer of zich even terugtrekken in de mand.

Wij bieden u bij de dagopvang ook de mogelijkheid om de hond te laten ophalen/thuisbrengen. Ook Kan uw hond gewassen/getrimd worden in onze huidige professionele trimsalon gevestigd aan de dagopvang. Zie de Prijzen voor meer informatie.

Wanneer u de hond zelf naar de dagopvang wilt brengen kan dit tussen 8.00 – 8.30 uur en ophalen tussen 17.00 -18.00 uur.

Wanneer u gebruik maakt van de haal/breng service word uw hond tussen 8.45 -10.15 uur opgehaald en tussen 16.00 en 17.00 uur weer thuisgebracht.

U hoeft dus verder nergens meer rekening mee te houden.

Bent u nieuwsgierig geworden en lijkt u dit wat? Neem dan contact met ons op!

We hebben een beperkt aantal plaatsen. Vol=vol.


Zie hier de foto's van onze huiselijke honden dagopvang:

Woefert honden dagopvang Woefert honden dagopvangWoefert honden dagopvangWoefert honden dagopvangWoefert honden dagopvangWoefert honden dagopvang speelveld