Woefert Hotel en dagopvang
Hugten 25
6026RG Maarheeze
Tel: 06-28 988 722
Mail: info@woefertopvang.nl

Centraal breng en ophaal punt bij Woefert Trimsalon:
Nassaustraat 1d Aalst-Waalre
Maandag tot met Vrijdag:
Brengen tussen 08:00 en 08:15uur
Ophalen tussen 17:45 en 18:00 uur

Hotel

Welkom bij Woefert hondenhotel!

Naast onze dagopvang, uitlaatservice en trimsalon hebben wij nu ook het hondenhotel geopend in Maarheeze.

Hoe fijn is het om uw trouwe viervoeter met een gerust hart achter te kunnen laten terwijl u zelf van uw welverdiende vakantie geniet of om een andere reden uw hond even moet onderbrengen. Het huiskamer concept word dan zeker ook in ons hondenhotel doorgevoerd. Geen naar gevoel wanneer u zelf van uw vakantie aan het genieten bent. Bij ons word uw hond dan ook alles behalve in een kennel gestopt. In het hondenhotel hebben alle honden de vrijheid om lekker te spelen op het speelveld en te rusten/slapen in de woonkamer. Lekker op de bank of in de mand liggen net als thuis en spelen en ravotten op het veld. Beter kunnen ze het haast niet hebben!

In de nacht heeft uw hond de mogelijkheid om gewoon los in de woonkamer te slapen of als uw hond dat thuis gewend is in de bench nadat hij lekker heeft gegeten en nog naar buiten is geweest.

Overdag en in de nacht is er altijd iemand aanwezig en beschikken wij over goede camerabewaking.

Alle woonkamers zijn voorzien van vloerverwarming, kussens/banken en speelmateriaal.

Tijdens uw vakantie zullen wij u ten alle tijden op de hoogte houden. Wij zullen u laten weten hoe het gaat met de hond en zullen hierbij foto’s/filmpjes sturen. (indien gewenst)

Heeft u wensen/vragen? Laat het ons zeker weten!

Kortom. Uw hond zal bij ons niets te kort komen!

Let op! Het huiskamerconcept zal na de zomervakantie gerealiseerd gaan worden. Dit in verband met de overname in de drukste periode van het jaar. Wel streven wij ernaar de honden zoveel mogelijk buiten in groepen te laten spelen. Op dit moment beschikken wij over grote hokken waar de honden met groepjes in kunnen. Zij zullen in groepen die goed bij elkaar kunnen naar buiten gaan.

Proefdag

Voordat uw hond bij ons in het hondenhotel komt vragen wij u altijd om uw hond eerst voor een proefdag te laten komen. Dit doen wij om goed te kunnen kijken of uw hond goed samen kan met de andere honden. Slaagt uw hond voor deze proefdag? Dan is deze kosteloos. Past uw hond helaas niet in de opvang vanwege agressie, rijgedrag of dergelijke dan bespreken wij dit natuurlijk met u. De proefdag van € 19,50 euro word dan in rekening gebracht.

Soms zullen wij dan adviseren om uw hond eerst een paar keer in de dagopvang mee laten gaan. Sommige honden hebben gewoonweg eerst gewenning nodig.

Prijzen

De prijzen voor het overnachten in het hondenhotel zijn als volgt:

Per Hond per nacht betaald u € 23,50 euro.

Bij iedere extra hond uit uw gezin krijgt u een korting van €1 euro per nacht.

U brengt de hond tussen 16.00 uur en 17.30 uur.

U haalt de hond weer op tussen 10.00 uur en 11.00 uur

Op zaterdag kunt u de hond enkel halen tussen 10.00 uur en 11.00 uur en brengen tussen 12.00 en 13.00 uur

Op zondag worden er geen honden gebracht of opgehaald

Wilt u graag de hond eerder brengen of later ophalen? Dan word er een extra dagopvang gerekend van € 19,50 euro per dag.

Het is mogelijk om uw hond tijdens de opvang te laten borstelen/uitblazen. Hiervoor rekenen wij € 2,50 euro per hond per dag. Mocht het zo zijn dat wij de vacht niet fatsoenlijk kunnen onderhouden dan word er in overleg met u een trimbehandeling ingepland tijdens de opvang.

De hond lekker fris gewassen weer mee naar huis? Ook dit is mogelijk voor de volgende tarieven:

Kleine hond € 10 euro

Middelgrote hond € 20 euro

Grote hond € 30 euro

Mits de vacht niet extreem veel wol/klitten of dergelijke bevatten.

Tijdens de opvang is het mogelijk uw hond kosteloos van ons eigen voer mee te laten eten. U kunt natuurlijk ook uw eigen voer meenemen. Mits dit geen vers vlees is i.v.m. Hygiëne.

Wanneer u een reservering plaatst in het hondenhotel vragen wij een aanbetaling van 30% van de totaalprijs.

Reglement

Om het leuk te houden voor iedereen zijn er een aantal regels opgesteld voor de hondenopvang.

- Wij vragen altijd om uw hond eerst voor een proefdag te laten komen. Dit doen wij om goed te kunnen kijken of uw hond goed samen kan met de andere honden. Slaagt uw hond voor deze proefdag? Dan is deze kosteloos. Past uw hond helaas niet in de opvang vanwege agressie, rijgedrag of dergelijke dan bespreken wij dit natuurlijk met u. De proefdag van € 19 euro word dan in rekening gebracht.

- Loopse teven zijn niet welkom. Wanneer uw hond loops is wanneer zij in de opvang zit zijn wij genoodzaakt haar apart te zetten van de andere honden. Haar op dit moment bij de rest van de honden zetten is simpelweg voor niemand fijn. Hierbij rekenen we dan ook 150% van de totaal prijs.

- U bent niet verplicht uw reu te laten castreren. Echter wanneer uw reu extreem rijgedrag, agressie of dergelijke vertoont weigeren wij de reu hierom. Normaliter merken we dit al bij de proefdag.

- Uw hond dient vrij te zijn van vlooien. Mocht uw hond toch met vlooien in de opvang binnenkomen dan zullen wij de hond met vlooienshampoo wassen en behandelen tegen de vlooien. Het is dan mogelijk dat uw hond (een aantal dagen) apart gezet moet worden. Hiervoor worden er de kosten voor de behandeling en het wassen in rekening gebracht.

- Wij adviseren geen eigen spullen mee te geven tijdens de opvang. De honden in onze opvang zitten in een huiselijke sfeer en dus in een roedel waardoor het mogelijk kan zijn dat een andere hond de spullen kapot maakt.

- Geef uw hond bij het brengen een goed passend halsband of tuig aan.

- Geef altijd aan ons door wanneer uw hond ziek is bij het brengen of een bepaalde aandoening heeft.

- Uw hond dient op de juiste manier gevaccineerd te zijn inclusief kennelhoest. Tijdens de proefdag willen wij ook graag het paspoort van uw hond zien.

- Wilt u uw reservering toch annuleren? Dit mag tot maximaal 2 maanden voor het ingaan van de overeenkomst. Hierna betaald u tot 2 weken voor de overeenkomst 75% van de prijs. Annuleert u binnen 2 weken voor het ingaan van de overeenkomst dan betaald u 100% van de prijs.

Woefert Hotel adres:
Hugten 25
6026 RG Maarheeze