Woefert Hotel en dagopvang
Hugten 25
6026RG Maarheeze
Tel: 06-28 988 722
Mail: info@woefertopvang.nl

Centraal breng en ophaal punt bij Woefert Trimsalon:
Nassaustraat 1d Aalst-Waalre
Maandag tot met Vrijdag:
Brengen tussen 08:00 en 08:15uur
Ophalen tussen 17:45 en 18:00 uur

Huisregels

Huisregels dagopvang

Gegevens

- Voor dat uw hond in de opvang komt dienen wij het volledige ingevulde aanmeldformulier te ontvangen eventueel inclusief het sleutelcontract.
- Uw hond dient in het bezit te zijn van een paspoort, chip en de jaarlijkse vaccinaties.
- Het paspoort word gecontroleerd bij de proefdag en hierna jaarlijks gecontroleerd.

Ziektes/aandoeningen

- Ziektes/aandoeningen van uw hond dient u altijd bij ons kenbaar te maken/overleggen.
- Bij besmettelijke ziektes dient uw hond natuurlijk thuis te blijven.
- Wanneer uw hond ziek word in de opvang word er direct contact opgenomen voor overleg.
- Is uw hond ziek nadat hij/zij in de opvang is geweest? Neem dan zeker contact met ons op.

Castratie

- Castratie van een reu is niet verplicht. Wanneer uw reu gedragsproblemen vertoont omdat hij intact is kunnen we dit wel verplichten om in de opvang te mogen komen.
- Loopse teven mogen niet in de opvang komen. Wanneer uw teef toch loops blijkt in de opvang worden er extra kosten in rekening gebracht en de hond apart gehouden van de andere honden.

Parasieten

- Uw hond dient vrij te zijn van vlooien, teken en wormen. Mocht uw hond dit onverhoopt toch bij zich dragen word uw hond hier direct voor behandeld.
- In het geval van vlooien gaan wij uw hond ook wassen met een anti-vlooien shampoo.
- De kosten voor de behandeling, het wassen en het reinigen van de opvang worden hiervoor in rekening gebracht voor de eigenaar.
- U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig geven van preventiemiddelen.

Proefdag

- De hond dient voordat hij/zij vast in de opvang komt eerst voor een proefdag te komen.
- De proefdag word ingepland na betaling van een abonnement. De proefdag zelf is gratis als het een geslaagde proefdag is.
- Mocht uw hond niet in de groep passen en dus niet slagen voor de proefdag vanwege gedragsproblemen of dergelijke worden de kosten voor de proefdag in rekening gebracht en zult u de kosten van het abonnement terug ontvangen.
- U dient uw hond zelf te brengen/ophalen voor de proefdag.

Pups

- Het is zeer aan te raden om pups al kennis te laten maken met de dagopvang! De socialisatie periode is tot 12 weken leeftijd. Het is goed om ze voor deze tijd al kennis te laten maken met andere honden, mensen en een andere omgeving. Dit is erg goed voor de socialisatie.
- Pups zijn welkom vanaf 9 weken leeftijd. Een jonge pup word nog niet bij de grote honden gezet. Wel wordt er natuurlijk kennis gemaakt en mogen zij met andere kleine/jonge honden spelen. Zij worden veel apart genomen om voldoende rust te nemen.

Wanneer u de hond zelf naar de dagopvang wilt brengen kan dit tussen 8.00 – 8.30 uur en ophalen tussen 17.00 -18.00 uur.

Wanneer u gebruik maakt van de haal/breng service word uw hond tussen 8.45 -10.15 uur opgehaald en tussen 16.00 en 17.00 uur weer thuisgebracht.

Woefert honden dagopvang